Resultats 4t. Open Piramidal Absolut

  • 5 de Març de 2018

4t Open Piramidal Absolut

Cap de setmana de competicions individuals a la Federació Lleidatana de Tennis Taula. A falta de 5 jornades per la finalització de les lligues, és jugava la quarta i última prova individual abans del Top 12 i del Top B.

Amb una presencia de 33 jugadors distribuïts en quatre grups, donava inici la competició.

El el grup 1 de la competició, victòria pel jugador mexicà del Club Tennis Taula Borges, Jair Jimenez, que ha guanyat els set partits que ha disputat el dia d’avui. Val a dir, que nomes Albert Ribera, li ha conseguit guanyar una partida. La segona posició, ha estat per Pau Palau, que només ha cedit amb el jugador sudamericà. La tercera posició compartida per Aleix Pàmies del CTT Balaguer, Albert Ribera del CTT Borges i David Subirà del CTT Calaf. Agustí Sanz, i Francesc Solans, han conseguit dos i una victòries respectivament en aquest grup tant exigent.

En el grup 2, victòria per Victor Cami del CTT Calaf, que nomes ha perdut un partit en el seu grup. La segona posició, també l’han compartit tres jugadors, que han guanyat cinc dels set partits del dia d’avui, demostrant la igualtat de la competició. Quim Sanchez, del CTT Borges, Ramon Vendrell del CTT Portell i Àlex Carrera del CTT Castellnou. Per la part mes baixa de la classificació, Francesc Fontanet, Carlos Canós, i Josep Garcia, del CPU Vilanovenc, CTT Portell i CTT Alcarràs, respectivament, només han pogut sumar una victòria al seu cassiller.

En el grup 3, victòria pel jugador Benjamí del CTT Borges, Cesc Carrera, que ha estat el mes regular del grup, emportant-se sis victòries dels set partits disputats avui. La segona posició, ha estat pel juvenil del CTT Calaf; Marti Estruch, que ha desplegat un bon joc durant tota la competició, i ha conseguit 5 victòries. Ramon Maria Batlle del CTT Lleida i Luca Pau Muller del CTT Borges, han estat tercers classficats, obtenint quatre victòries. Jose Antonio Cobos, i Jaume Felip, del CTT Lleida i del CTT Calaf, han conseguit 2 victòries en un grup molt disputat. Gerard Quintana i Carlos Carrasquer del CTT Borges i del CTT Alcarràs, han tancat la classificació amb dos i una victòria respectivament.

En el grup 4 de la competició, ha estat el mes igualat de tots els grups, i aixi ho demostra la classifació, ja que la primera plaça l’han compartit fins a tres jugadors: Josep Cayuela (CTT Lleida) Edna Solans (CTT Borges) i Santi Torrents (CTT Calaf) amb sis victòries al seu haver. En la quarta posició, el jugador Miquel Estruch del CTT Calaf, ha conseguit guanyat cinc partits, mentres que les altres posicions, les han ocupat Iago Varela (CTT Lleida), Pau Guell (CTT Borges) i Eudalt Camarasa , Aleix Molins; tots dos jugadors del CTT Mollerussa, amb tres victòries conseguides. La classificació l’ha tancat Alex Cerdan del CTT Borges.

3r. Open Piramidal d’Edats.

Dissabte es va disputar la tercera prova del Piramidal d’Edats a nivell Provincial, que va aplegar fins a 27 jugadors de tota la demarcació lleidatana distribuïts amb tres grups.

El grup 1, victòria de Marc Miró, el jugador del CTT Mollerussa, torna a imposar-se en un altre piramidal, també sense cedir cap partit. La segona posició del grup, va ser pel jugador del CTT Borges, Bernat Capdevila, que només va cedir amb el jugador del Pla d’Urgell. La tercera posició va ser per Gerard Quintana, que va conseguir quatre victòries. La quarta posició va ser compartida per dos jugadors del CTT Borges, Cesc Carrera i Luca Pau Muller, que van guanyar tres partits. Albert Llobera i Eudalt Camarasa, tancaven la classificació del grup amb una i zero victòries respectivament.

En el grup 2, victòria per Josep Cayuela del CTT Lleida, que va conseguir fer un gran torneig, i va comptar els seus partits per victòries. La segona posició, la van ocupar fins a quatre jugadors, mostrant la competivitat del grup. Aitor Madueño, Alex Cerdan, Marc Amill (CTT Borges) i  Iago Varela (CTT Lleida) van conseguir endur-se sis partits dels vuit que vàren disputar. Ivan Madueño del CTT Borges, conseguia la sisena posició, guanyant cinc encontres. Pau Guell, Edna Solans i Carles Ibañez, van tancar la classifació del grup.

En el tercer i últim grup, victòria per Adrià Monné del CTT Borges que va conseguir guanyar tots els seus oponents, i es va mostrar molt sòlid davant de tota la competició. La seguia la  Maria Segura, la jugadora del CTT Borges, va fer un torneig molt bo, i va conseguir vuit victòries dels nou encontres disputats. La tercera plaça va ser per Roger Benet del CTT Borges amb set victòries al seu haver. Guillem Salat, Nil Triquell, Pere Caselles, Pau Alba foren els seguents a la classificació, i la tancaria el jugador Arnau Sarri, que no va poder guanyar cap partit.