RAZVAN HIDISAN I RAMON VENDRELL, CAMPIONS DEL TOP 12 I TOP “B”

  • 12 de Maig de 2019

Razvan Hidisan del CTT Mollerussa i Ramon Vendrell del CTT Portell, campions del Top 12 Absolut i del Top “B”.

 

Aquest diumenge s’ha celebrat el penúltim torneig de categoria Absoluta a la demarcació de Lleida, en motiu del Top 12 i Top “B”

 

En el Top 12, jugaven els dotze millors palistes de la demarcació que haguessin disputat tres Opens Provincials fins al moment.

 

El jugador Razvan Hidisan, s’ha proclamat campió de la prova, després de desfer-se a la final d’Èric Torné del CTT Borges per 3-0 a la final. Hidisan s’ha desfet a semifinals de Joan Ramon Macià del CTT Borges en un partit que s’ha decidit per la mínima. Per altra banda Torné, s’ha desfet de Cesc Carrera per 3-1. Carrera, s’ha endut la tercera plaça guanyant a Macià per 3-0.

La cinquena posició de la competició ha estat per Luca Pau Muller que ha vençut a Bernat Capdevila per 3-2. Alex Carrera, ha finalitzat setè classificat, on ha guanyat a Pere Porta del CTT Alcarràs per 3-1.

La novena posició ha estat per Veselin Penev, del CTT Alcarràs, que ha vençut a Gerard Quintana del CTT Borges per 3-0. El mateix resultat en que Andreu Gonzalez del CTT Alcarràs davant Aleix Pàmies del CTT Balaguer, que ha finalitzat dotzè.

 

En la categoria Top “B”, la victòria ha estat per Ramon Vendrell, que a la final ha superat a Josep Perelló del CTT Borges per 3-1. La tercera posició se l’han disputat Joel Donaire del CTT Guissona, que ha guanyat a Ivan Madueño del CTT Borges per 3-2.

 

La pròxima competició absoluta serà el 15 i 16 de juny on es celebrarà el Campionat Provincial d’equips, Individual i Dobles.