Ramon Vendrell, campió del 2n Piramidal de Veterans

  • 6 de novembre de 2022

Aquest diumenge 6 de novembre s’ha celebrat el 2n Piramidal de Veterans de la RTL. La participació ha estat un nou rècord, ja que per primera vegada s’ha arribat a un total de 31 veterans d’arreu de la província de Lleida i també de fora. El torneig s’ha dividit en una fase de grups en la qual n’hi havia set, tres grups de cinc i quatre de quatre; i una segona fase de quadres, l’AB, el C i el DE.

Ramon Vendrell, el jugador del CTT Portell, s’ha proclamat campió del 2n Piramidal de Veterans després de vèncer a Joan Ramon Macià en la final, jugador del CTT Borges i campió del 1r Piramidal de la temporada 22-23.  En la ronda de semifinals, per una banda, Vendrell ha superat 3-2 a Ramon Maria Batlle (CTT Lleida-Albatàrrec) després d’un llarg i disputadíssim partit; per l’altra banda, Macià havia guanyat 3-0 a Agustí Sanz, del CTT Alcarràs. El tercer lloc ha estat finalment per Ramon Maria Batlle, després de vèncer 3-2 a Agustí Sanz.

En el quadre de tercers de grup, el quadre C, la victòria ha estat per Jose Antonio Cobos (CTT Lleida-Albatàrrec) que ha guanyat 3-0 a Josep Perelló (CTT Borges). Cobos, en la ronda anterior s’havia imposat també 3-0 a Jorge Iricibar (TM Binéfar 77) i Perelló ha superat a José Manuel Maguillo, del CTT Tremp, amb un 3-1.

Finalment, el campió del quadre DE ha estat David Riu, jugador del CTT Borges, que en la darrera partida, la final, ha superat 3-0 a Jordi Sarri (CTT Pardinyes de Lleida). Riu ha guanyat tots els partits del quadre 3-0, així com la semifinal contra Àngel Nadal (CTT Xavier Sangrà Agramunt) i Sarri, en la semifinal s’ha imposat 3-0 a Josep Garcia, jugador del CTT Alcarràs.

Consulta els resultats de grups i quadres aquí.