Resum Quinzena Jornada de Lligues Provincials

  • 3 de març de 2020

Ja només a tres jornades de que s’acabi la lliga provincial de Lleida encara queden molts partits per explicar i molts partits en els que els jugadors de les terres de lleida s’hi deixen la pell. Aquest dissabte s’han jugat: la jornada 15 de preferent i segona i la jornada 18 de segona.

El CTT Gràfix Mollerussa s’ha proclamat campió provincial de la categoria tres jornades abans de l’acabament de la lliga ja que en aquesta jornada ha guanyat 5-1 al sisè de la lliga, CTT Balaguer Pàmies Vitae “A”. El CTT Portell “A”, que va en segon lloc, ha perdut contra el CTT Carburants Mir 4-3. El tercer de la classificació, Impuls TT ha guanyat 4-2 al CTT Borges “A”. El CPU Vilanovenc ha derrotat 4-3 al ASSIST Alcarràs després d’un llarg i intens partit. 

En la lliga de primera provincial el Rebost de Ponent Castellnou és el primer de la classificació, aquesta setmana però, ha perdut contra el quart de la classificació (SQA Soft Alcarràs) 5-1. El CTT Borges “B” (2n lloc) ha guanyat 5-1 a CTT Lleida. Els que ocupen el tercer lloc, ACLE CTT Guissona “A” han guanyat al CTT Portell “B” 5-1. Finalment, el CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” ha guanyat al CTT Borges “C” 5-1.

El CTT Vall del Nord – SBT, primer de la lliga, ha guanyat 6-0 a l’AE Vall d’Aran. El segon de la classificació, CTT Mollerussa Recanvis Avenida s’ha imposat 6-0 al CTT Borges “E”, que va en cinquè lloc. Els quarts, CTT Borges “D”, ha derrotat 6-0 al CTT Balaguer Pàmies “B”. El CTT Ivorra ha guanyat 5-1 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “C”.