Patrick Rodríguez, campió del 4t Open Absolut

  • 22 de maig de 2022

Avui diumenge 22 de maig, s’ha celebrat el quart i últim Open Absolut de la temporada. A nivell absolut, només queda el Top; el Top 8 el jugaran els 8 primers del rànquing que hagin participat en dos Opens o més i la resta de l’Open estarà obert a tothom. El format de l’Open ha estat la fase de grups i la fase de quadres, dividida en tres diferents: AB, C i DE.

Patrick Rodríguez, del CTT Valls del Nord, s’ha endut la copa de campió cap a casa després de superar 3-2 a Aleix Pàmies (CTT Balaguer) en una final molt disputada. Patrick, ha guanyat 3-1 a Ruixang Tang (CTT Borges) a la semifinal i Pàmies s’ha imposat 3-0 a Joan Ramon Macià, també del CTT Borges.

El jugador del CTT Borges, Aran Bouza, s’ha proclamat campió del quadre C, en guanyar 3-1 a Laia Casanovas, també del CTT Borges. En les semifinals, per una banda, Bouza ha superat 3-1 a David Domínguez (TM Monzón) i per l’altra, Casanovas s’ha imposat 3-0 a Nide Xia, del CTT Xavier Sangrà Agramunt.

En el quadre DE, Jose Antonio Pla (CTT Lleida-Albatàrrec) despres de superar 3-1 a Francesc Fontanet, del CPU Vilanovenc. Anteriorment en les semifinals, Pla havia vençut 3-1 a Jordi Rodríguex, jugador del CTT Valls del Nord i Fontanet havia guanyat 3-1 a Pau Güell, del CTT Borges.

 

Consulteu els resultats de grups i quadres aquí.