Oriol Mir, campió del tercer OPEN absolut Zona TT

  • 10 de febrer de 2020

Aquest passat diumenge s’ha jugat el tercer OPEN absolut provincial en el que la participació ha estat de 45 jugadors de la província de Lleida. Tots aquests palistes de 8 clubs diferents s’han trobat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques per celebrar aquesta competició. L’OPEN estava dividit en dos fases, la fase de grups: nou grups de cinc jugadors i l’altra fase, la fase de quadres: quatre quadres en els que tots els jugadors podran jugar; és la fase eliminatoria. Els dos primers de cada grup al quadre AB, el tercer al C, el quart al D i el cinquè al E.

Oriol Mir, del CTT Borges s’ha proclamat campió del quadre AB després d’un intens partit contra Ivan Fernandez del CTT Mollerussa (3-1). Mir, a les semifinals s’havia imposat a Ilia Fominykh (CTT Mollerussa) 3-2. Per la seva banda, Ivan havia guanyat a Hidisian Razvam del seu club, 3-1.

En el quadre C, Ferran Tudela (CTT Borges) s’ha guanyat la primera posició en imposar-se al jugador del CTT Xavier Sangrà Agramunt, John Stiven Guerrero 3-0. Tudela ja havia guanyat 3-0 a la semifinal, contra Pere Porta del CTT Alcarràs, simultàniament Guerrero també havia guanyat 3-0; contra Adrià Monné (CTT Borges).

El jugador del CTT Aclarràs, Andreu González s’ha fet amb el primer lloc del quadre D després de guanyar una disputada final contra Ricard Boncompte del CTT Xavier Sangrà Agramunt (3-2). González havia vençut a Roger Garrabou del CTT Guissona en les semifinals, per l’altra banda Boncompte havia guanyat a Ricardo Boncompte, del CTT Xavier Sangrà Agramunt 3-1 

El campió del quadre E ha estat Carles Badia, del CTT Alcarràs que es va imposar 3-0 a la final contra Josep Garcia, el seu company de club. A les semifinals, Badia havia guanyat a Antoni Cruz del CTT Mollerussa i Josep Garcia havia guanyat a Marçal Bellet, del CTT Borges 3-0.

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.