Marçal Moreno, campió del segon Piramidal d’Edats

  • 26 d'octubre de 2019

Aquest dissabte ha tingut lloc el segon Piramidal d’Edats provincial. Aquest piramidal ha estat jugat per 4 jugadores i 25 jugadors. Com en l’últim piramidal a les 11.00 s’ha fet una pausa per esmorzar. Una pausa de vint minuts per agafar tota l’energia de nou amb un tall de pa de pessic amb xocolata, un vas de suc i una peça de fruita; mandarina o plàtan. Esport i bons hàbits es compaginen en aquests campionats formatius.

Del camp purament esportiu destacar que Marçal Moreno, jugador del CTT Borges, ha quedat primer del grup 1 guanyant els set partits. Després d’un triple empat, la segona posició se l’ha guanyat Albert Llobera del CTT Mollerussa, darrere seu ha quedat Marçal Bellet del CTT Borges.

En els grups intermedis (grups 2 i 3), Joan Serret i Eudald Camarasa (CTT Mollerussa) han quedat primers, i al pròxim piramidal ascendiran a jugar al grup 1. Serret del CTT Borges ha quedat primer del segon grup guanyant les sis partides, Pere Caselles només ha cedit amb Serret i així s’ha quedat la segona posició. La jugadora del CTT Balaguer Neus Roma, ha quedat tercera de grup. En l’altre grup intermedi, Eudald Camarasa ha guanyat a tots els seus contrincants, Xavier Maimó, jugador del CTT Mollerussa, no s’ha pogut fer amb el partit contra l’Eudald però si amb tots els altres aconseguint així la Segona posició. Gerard Moreno (CTT Borges), s’ha fet amb la tercera posició després de guanyar quatre partits.

Pau Alba (CTT Borges) ha aconseguit el màxim de victòries en el quart grup. Darrere seu, Adrià Benet, també del CTT Borges, s’ha guanyat la segona posició i Álvaro Serrano ha quedat tercer de grup. En el pròxim piramidal, Pau Alba i Adrià Benet jugaran als grups intermedis.

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir l’enllaç.