Marçal Moreno, campió del quart Piramidal d’Edats

  • 16 de febrer de 2020

Aquest passat dissabte dia 15 de Febrer s’ha jugat el quart piramidal d’edats de la temporada. Un total de 32 jugadors de tota la província s’han trobat al Centre de Tecnificació per celebrar aquest torneig. Com en cada piramidal d’edats es fa una pausa de vint minuts a mig matí per esmorzar. Aquesta vegada s’hi podia trobar coc amb xocolata, fruita i sucs.

La primera posició del grup 1 ha estat per Marçal Moreno (CTT Borges) que ha guanyat tots els partits. El segon lloc se l’ha guanyat Marçal Bellet, jugador del CTT Borges i el tercer de grup ha estat Adrià Monné; campió de l’últim piramidal i també jugador del Borges.

Blai Soler del CTT Mollerussa i Neus Roma del CTT Balaguer han estat els campions dels grups intermedis, 2 i 3. En el grup del Blai, la segona posició ha estat per Eloi Claventus i la tercera per Xavier Maimó (CTT Mollerussa). En el grup de la Neus, Pau Alba del CTT Borges ha quedat en segona posició i just darrere el seu company Arnau Bosch (CTT Borges). Així doncs, Blai Soler i Neus Roma passaran a jugar al grup 1 al pròxim piramidal.

En el grup 4, Alejandro Delgado ha quedat en primera posició. Eudald Garcia ha quedat darrere seu havent perdut només un partit. I el jugador Andreu Solé, ha quedat en tercer lloc.

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.