Marc Amill i Ruixang Tang, campions de l’Open de Dobles

  • 23 de gener de 2023

Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat un Open de Dobles al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. El torneig s’ha disputat amb la mateixa estructura que un Open Absolut, fase de grups i fase de quadres (quadre AB i quadre CD).

Els campions de l’open de dobles han estat Marc Amill i Ruixang Tang (CTT Borges), que han superat a la final 3-0 a Edu Solsona (CTT Hospitalet) i Christian Callejón (UESC TT). En la ronda anterior, per una banda, Amill/Tang han guanyat a Carles Badia (CTT Alcarràs) i Veselin Penev (Impuls TT) després d’un 3-1 i, per l’altra banda, Solsona/Callejón han vençut 3-0 a Telmo i Eric Pereira (TM Monzón). La disputa pel tercer lloc ha estat per Pereira/Pereira, que s’han imposat 3-0 a badia/Penev.

En el quadre CD, la victòria ha estat per Eduardo Pequerul (TM Binéfar 77) i David Domínguez (TM Monzón). Aquesta parella s’ha proclamat campiona en vèncer 3-0 a Dani Lemus i Daniel Quintillá ambdós del TM Binéfar 77. Les parelles que s’han quedat a les portes de la final han estat Luzía Gil i Alba Rodríguez i també Alan Carazo i Alvaro Serrano (CTT Borges), entre les dues parelles, el tercer lloc ha estat per Gil/Rodríguez, després d’una victòria 3-1.

Consulteu els resultats de grups i quadres aquí.