Marc Amill, campió del 5è Piramidal d’Edats

  • 3 d'abril de 2022

Aquest dissabte 2 d’abril s’ha celebrat el penúltim Piramidal d’edats de la temporada amb una participació de 29 jugadors i jugadores de diferents clubs de la província. En aquest Piramidal s’ha donat esmorzar per a tots els participants: un tall de coc, una peça de fruita (plàtan o poma) i suc de fruita o batut.

Marc Amill (CTT Borges) s’ha proclamat campió del Piramidal en guanyar la final del quadre del grup 1, en aquesta ha superat 3-0 a Andreu Solé (CTT Borges). Amill havia vençut a semifinals a Marçal Moreno 3-2 després d’un llarg i disputat partit, per l’altra banda, Solé s’havia imposat 3-0 a Joan Serret, CTT Borges. Pol Serra, del CTT Mollerussa, que ha quedat en cinquena posició es mantindrà en el grup 1, així mateix també ho farà Lluc Vendrell (CTT Portell) que ha quedat en sisè lloc.

En els grups intermedis, els primers de cada grup i que, per tant, pujaran de grup en el pròxim Piramidal són Eudald Garcia (CTT Mollerussa) i Jordi Solsona, del CTT Portell. En el grup 2A, Garcia ha guanyat tots els partits i darrere seu ha quedat Marc Castelló, també del CTT Mollerussa que ha guanyat sis dels set partits possibles. La tercera posició del grup ha estat per David Calvera (CTT Borges). En l’altre grup intermedi, en el grup 2B, hi ha hagut un triple empat entre els tres primers jugadors: tots tres han guanyat sis partits i n’han perdut un. Jordi Solsona ha estat el que ha quedat en primera posició, darrere seu, Álvaro Serrano, del CTT Borges i finalment, en tercer lloc, Adrià Sasot (CTT Mollerussa).

En el grup 3 hi han jugat 4 jugadors i han fet dues rondes, Iker Heghies (CTT Balaguer) ha quedat en primer lloc després de guanyar tots sis partits jugats, darrere seu, Pau Sànchez, del CTT Mollerussa que ha guanyat tres partits. Jan Biscarri (CTT Balaguer) ha guanyat dos partits i el quart lloc ha estat per Èric Ginestà, del CTT Mollerusa, que ha guanyat un partit.

Podeu consultar els resultats del quadre i dels grups en el següent enllaç.