Joan Ramon Macià, campió del 4t Piramidal de Veterans

  • 12 de febrer de 2023

Un total de 28 veterans han estat els que han disputat avui el Quart Piramidal de Veterans de la RTL que s’ha celebrat a Les Borges Blanques. La competició s’ha repartit en la fase de grups, amb quatre grups de cinc jugadors i dos grups de quatre jugadors i la fase de quadres, s’ha dividit en el quadre AB, el quadre C i el quadre DE. A mig matí s’ha fet una pausa per esmorzar.

El campió del Piramidal ha estat Joan Ramon Macià, jugador del CTT Borges que ha vençut 3-2 a Manolo Martínez (AE Golmés). En la ronda de semifinals, Martínez ha guanyat 3-1 a Carles Badia, CTT Alcarràs i, Macià ha superat 3-2 al seu company Francesc Solans (CTT Borges). El tercer lloc del quadre AB ha estat per Solans, que en la disputa del lloc s’ha imposat 3-0 a Badia.

En el quadre C, el jugador del CTT Lleida-Albatàrrec, Andreu González ha estat el campió del quadre C; el quadre de tercers. En la final ha vençut a Jaume Barrufet, també del CTT Lleida-Albatàrrec 3-0. González a la semifinal havia guanyat 3-0 a Pere Porta (CTT Pardinyes de Lleida) i Barrufet, per la seva banda, s’havia imposat 3-0 a Jordi Sarri, també del CTT Pardinyes de Lleida.

Finalment, el campió del quadre DE ha estat Joan Palau (CPU Vilanovenc) després de guanyar 3-1 a Josep Farré (CTT Borges) en la final. Anteriorment, Palau ha vençut a Adrià Pié, de l’AEC Reus i, Farré ha superat 3-2 a Veselin Penev (Impuls TT) en un disputat partit.

 

Consulta els resultats de grups i quadres aquí.