MACIÀ, SALAT I BARRUFET, CAMPIONS PROVINCIALS

  • 27 de maig de 2019

Fins a 18 palistes de la demarcació lleidatana s’han donat cita aquest diumenge, al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques, el Campionat Provincial de Veterans en modalitat Individual i Dobles.

Una jornada, marcada per la mort aquesta mateixa setmana del jugador del Club Tennis Taula Alcarràs; Carlos Carrasquer, on els jugadors, van competir amb un crespó negre al pit.

 

En la modalitat individual, el campió va ser Joan Ramon Macià del Club Tennis Taula Borges, que es va desfer a la final de Francesc Miró del Club Tennis Taula Mollerussa per 3-0. Macià, a semifinals, va guanyar al número 1 del rànquing Alex Carrera del Club Tennis Taula Mollerussa, per 3-0, mentres que Miró va superar a Francesc Fontanet del CPU Vilanovenc per 3-1.

 

En la modalitat de dobles, la victòria va ser per Miquel Salat i Jaume Barrufet, ambdós del Club Tennis Taula Borges, que van suar de valent per desfer-se de la parella Alex Carrera i Francesc Miró per 3-2. A semifinals, Salat i Barrufet, van superar a Macià i Fontanet, del CTT Borges i del Vilanovenc respectivament per 3-2 mentres que Carrera i Miró, van superar a Porta i Perelló per 3-1.

 

La pròxima competició, serà el cap de setmana del 15 i 16 de juny en motiu del Campionat Provincial Individual, dobles i equips, en que es farà cloenda a la temporada 2018-2019.