MACIA – FONTANET, CAMPIONS DE LA LLIGA DE VETERANS

  • 19 de maig de 2019

Aquest diumenge s’ha disputat a Alcarràs la Lliga Provincial de Veterans amb la presencia de 6 equips de la demarcació lleidatana. Durant la jornada de mati, els 6 equips, repartits en dos grups de tres jugadors han jugat la primera fase de la competició.

En el grup 1 de la competició, la parella formada per Jaume Barrufet i Miquel Salat del CTT Borges, han superat els seus dos partits amb victòries per 5-0 davant Andreu González i Ivan Canal (CTT Alcarràs) i pel mateix resultat a Josep Perelló del (CTT Borges) i Jordi Roma del CTT Alcarràs. La segona posició del grup, Perelló i Roma, han superat 3-2 la parella formada per González i Canal.

En el segon grup, Joan Ramon Macia del CTT Borges i Francesc Fontanet del CPU Vilanovenc, han superat a Ricardo Boncompte (CTT Agramunt) i Andres Rollan (CTT Tremp) per 5-0, mentres que la lluita per la segona posició, han superat per la mínima a Agustí Sanz (CTT Alcarràs) i Veselin Penev (CTT Alcarràs) per 3-2.

El primer de cada grup, classificava per la final, el segon de cada grup, lluitaria per la tercera i quarta plaça, mentres el tercer de cada grup jugaria ser cinquè o sisè.

La final, ha enfrontat a Macia/Fontanet – Barrufet/ Salat, on la victoria s’ha decantat pels primers amb resultat de 4-1.

La tercera posició, se l’han disputat Roma/Perelló – Sanz/Penev, amb victoria per la parella d’Alcarras per  1-4.

El partit per decidir la cinquena i sisena posició, la victoria ha estat per González i Canal que han superat per 5-0 a Boncompte i Rollan.

El pròxim diumenge dia 2, es farà el dinar de la Federació de Lleida amb la corresponent entrega de premis de totes les lligues.