Joel Rubio, campió del Provincial i X. Martínez i P. Rodríguez campions de dobles

  • 20 de juny de 2022

Aquest diumenge dia 19 de juny ha tingut lloc el Provincial de final de temporada de la RTL en categoria absoluta i en modalitat individual i de dobles.
El format d’aquest torneig ha estat, deu grups individuals i després els quadres AB i CD, un per primers i segons i l’altre per tercers i quarts de grup respectivament. En la modalitat de dobles setze parelles s’han enfrontat a quadres directament i jugant a eliminatòria directa.

En individual, el jugador del CTT Borges Joel Rubio, s’ha endut el primer lloc. Ha disputat la final del quadre AB contra Èric Torné, company seu del CTT Borges, a qui ha superat amb un 3-0. En les semifinals, Torné s’ha imposat 3-1 a Aleix Pàmies del CTT Balaguer i Rubio ha guanyat 3-1 a Oriol Mir, també jugador del CTT Borges.

En el quadre CD, Dani Coll (ACLE CTT Guissona) s’ha proclamat campió després de guanyar 3-1 a Xavier Planchette, del CTT Valls del Nord. Per una banda, Planchette s’havia imposat en les semifinals a Neus Roma (CTT Borges) 3-1 i Coll havia superat 3-1 al seu company d’equip Miguel Chamorro.

En la modalitat de dobles, el primer lloc ha estat per la parella andorrana formada per Xavier Martínez i Patrick Rodríguez, aquests han superat 3-1 a la final a una de les parelles del CTT Borges, Joel Rubio i Èric Torné. En la ronda anterior de semifinals, Rubio-Torné han vençut 3-0 a Razvam-Pàmies (CTT Balaguer) i la parella guanyadora del Provincial ha superat 3-2 a Marc Amill i Ruixang Tang, del CTT Borges.

 

Consulta aquí els resultats de quadres i grups: dobles i individual