Joan Ramon Macià campió del Top de Veterans

  • 5 de juny de 2022

El jugador del CTT Borges; Joan Ramon Macià, s’ha endut avui el Top 8 de Veterans que s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

Els vuit millors palistes de la delegació, han estat dividits en dos grups de quatre jugadors, on els dos primers, classificaven per jugar les semifinals, tercer i quart de grup, per jugar les posicions del cinquè al vuitè.

Macià ha realitzat un torneig molt bo, on no ha cedit cap partit dels cinc que ha disputat. El seu rival a la final, ha estat el jugador del CTT Alcarràs,  Carles Badia, on la victòria ajustada ha caigut pel jugador de les Borges per 3-1. A les semifinals, Macià, ha derrotat per 3-0 a Àlex Carrera (CTT Mollerussa), i Badia pel mateix resultat a Veselin Penev (CTT Alcarràs). El partit pel tercer i quart lloc, se l’ha endut Carrera per un 3-2 molt ajustat.

La cinquena posició ha estat per Joan Serret (CTT Borges), que ha derrotat a Francesc Solans (CTT Borges) per 3-2. La setena posició ha estat per José Antonio Pla (CTT Lleida-Albatàrrec), que ha derrotat a Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) per 3-2.

Alhora s’ha disputat el TOP B de Veterans, on el guanyador ha estat Agustí Sanz del CTT Alcarràs, guanyant a la final a Jose Antonio Cobos (CTT Lleida-Albatàrrec) per 3-0. En les semifinals Sanz ha vençut a Ramon Civit (AE Golmés) per 3-0, i en l’altra semifinal Cobos ha superat en un ajustat 3-2 a Andreu González.