Joan Ramon Macià, campió del Top de Veterans

  • 5 de juny de 2023

Aquest diumenge 4 de juny s’ha finalitzat la competició de la categoria de veterans amb el TOP final. Aquest torneig ha estat dividit entre el Top A i el Top B.

El campió del Top A ha estat Joan Ramon Macià, del CTT Borges, després de vèncer al seu company Francesc Solans (també del CTT Borges) en un disputat 3-1. En la ronda de semifinals, Macià ha superat a Jose Antonio Cobos (CTT Lleida-Albatàrrec) 3-2 i, paral·lelament Solans ha guanyat al jugador del CTT Alcarràs, Carles Badia per 3-2. La disputa pel tercer lloc l’ha aconseguit Badia, que ha acabat superant 3-1 a Cobos. La cinquena posició ha estat per Agustí Sanz (CTT Alcarràs) que, ha vençut 3-2 a Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc). A la ronda anterior, Sanz ha guanyat a Veselin Penev, actual jugador de l’Impuls TT i, Fontanet ha superat 3-2 a Joan Serret (CTT Borges). Finalment, Serret ha quedat en setena posició en vèncer 3-0 a Veselin Penev.

En el Top B s’ha fet un grup de tots contra tots, el guanyador ha estat Jaume Barrufet (CTT Lleida-Albatàrrec), que ha guanyat tots els quatre partits del grup. El segon classificat ha estat Joan Palau, jugador del CPU Vilanovenc, que només ha cedit davant de Barrufet. El tercer lloc ha estat per Gabriel Jové, CTT Pardinyes de Lleida, que ha guanyat dos partits i n’ha cedit dos. La següent posició, també l’ha aconseguit un jugador del CTT Pardinyes de Lleida, Pere Porta i el cinquè lloc ha estat per Isaac Chavarria, jugador del CTT Borges.

En finalitzar els partits establerts per la competició, s’ha decidit fer uns partits amistosos entre els quatre primers del Top A contra els quatre primers del Top B (1r del Top A contra 1r del Top B…).

 

Consulta els resultats dels grups i quadres aquí.