Joan Ramon Macià, campió del 2n Piramidal de Veterans

  • 15 de novembre de 2021

Aquest diumenge 14 de novembre s’ha jugat el segon Piramidal de Veterans de la província. Al Centre de Tecnificació s’hi han aplegat un total de 17 jugadors de diferents clubs de la província. S’ha seguit el format dels piramidals i hi ha hagut 3 grups de quatre jugadors i un de cinc jugadors. A continuació s’han disputat els quadres AB, C i D.

Joan Ramon Macià (CTT Borges) s’ha proclamat campió del Piramidal en guanyar el quadre AB. A la final ha superat 3-0 a Francesc Solans, el seu company d’equip. Macià a les semifinals s’havia avançat 3-1 a Carles Badia (CTT Alcarràs) i Solans havia guanyat 3-0 a Francesc Fontanet, del CPU Vilanovenc.

El campió del quadre C ha estat Ramon Maria Batlle (CTT Lleida), que ha superat 3-2 a Àngel Nadal, del CTT Xavier Sangrà Agramunt. A la ronda anterior, semifinals, Batlle havia superat 3-0 al jugador del CTT Alcarràs, Josep Garcia i paral·lelament Nadal vencia 3-2 a Jose Antonio Pla després d’un llarg partit (CTT Lleida).

Finalment, el primer lloc del quadre D l’ha aconseguit Jose Antonio Cobos, jugador del CTT Lleida; en la final ha guanyat a Ricardo Boncompte 3, del CTT Xavier Sangrà Agramunt. En les semifinals, per una banda, Cobos ha guanyat 3-0 a Rodrigo Nestor Gallardo (AE Val d’Aran) i per l’altra banda, Boncompte ha superat Jose Antonio Moreno, també de l’AE Val d’Aran.