Joan Ramon Macià, campió del 2n piramidal de veterans

  • 27 d'octubre de 2019

Aquest diumenge s’ha jugat el segon open de veterans al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. 15 jugadors de tota la provincia han participat en aquest open, amb un total de set clubs de diferents punts de Lleida. L’open s’ha jugat d’entre les nou del matí i les dues del migdia.

Pel que fa els partits, en l’open AB, Joan Ramon Macià del CTT Borges ha quedat en primer lloc superant 3-2 a Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) després d’un ajustat partit. Macià, a les semifinals, ha guanyat a Pere Porta (CTT Alcarràs) 3-1. Fontanet, per la seva banda, ha guanyat 3-1 a Carles Badia, jugador del CTT Alcarràs.

Miquel Salat, jugador del CTT Castellnou, ha quedat primer del open C. A la final s’ha imposat 3-1 a Ricardo Boncompte. Salat abans ja havia guanyat a Ionel Trinca del CTT Mollerussa. Pel que fa a Boncompte, jugador del CTT Agramunt, a les semifinals ha vençut a Josep Farré del CTT Borges.

En l’open D, Jose Antonio Cobos (CTT Lleida) ha guanyat la primera posició després d’una llarga final contra Josep Garcia del CTT Alcarràs, un llarg 3-2. Cobos, el jugador del CTT Lleida, ha guanyat a Joan Serret 3-0 en les semifinals.

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.