Joan Ramon Macià, campió del 1r Piramidal de Veterans

  • 29 de març de 2021

Amb aquest OPEN de veterans es dona per iniciada la competició post-pandèmia de la Territorial de Lleida. Amb moltes ganes de tornar a jugar, la participació ha estat de 17 jugadors de sis clubs diferents de tota la província. Com es feia anteriorment, en aquest piramidal s’ha jugat la fase de grups i després tots han jugat a la fase de quadres: AB, C i D.

En el quadre AB s’ha proclamat campió el jugador del CTT Borges, Joan Ramon Macià. Va lluitar per aquest primer lloc contra  Àlex Carrera del CTT Mollerussa, a qui va derrotar 3-1. Macià, a la seva semifinal havia guanyat Veselin Penev (CTT Alcarràs) 3-0. I per l’altra banda, Carrera havia guanyat 3-2 a Carles Badia (CTT Alcarràs).

Jose Antonio Cobos (CTT Lleida), va ser el guanyador del quadre C, proclamant-se campió després de guanyar la final 3-0 contra Ionel Trinca, del CTT Mollerussa. Cobos, a semifinals, ja havia guanyat a Ricardo Boncompte (CTT Xavier Sangrà Agramunt) 3-0. Paral·lelament, Ionel trinca guanyava 3-1 a Josep Garcia del  CTT Alcarràs.

En el quadre D, el campió ha estat Josep Perelló (CTT Borges) que per proclamar-se campió va guanyar 3-0 a la final contra Joan Serret, també del CTT Borges. Perelló, havia guanyat la seva semifinal 3-1 contra Ramón Civit, del CTT Mollerussa. En aquell mateix moment, Serret derrotava 3-0 a Ramon Maria Batlle, del CTT Lleida.

Resultats grups i quadres