Joan Ramon Macià, campió del 1r Piramidal de Veterans

  • 18 d'octubre de 2021

Aquest diumenge 17 d’octubre s’ha celebrat el 1r Piramidal de la temporada 2021/2022. Amb un total de 18 jugadors de diversos clubs de la província. Aquest piramidal s’ha dividit en la fase de grups, tres grups de sis, i en la fase de quadres AB, C i D.

En el quadre AB s’ha proclamat campió el jugador del CTT Borges, Joan Ramon Macià. Ha lluitat per aquest primer lloc contra Francesc Solans del CTT Borges, a qui ha derrotat 3-0. Macià, a la seva semifinal ja havia guanyat a Àlex Carrera (CTT Mollerussa) 3-0. I per l’altra banda, Solans havia superat a Carles Badia 3-2.

Josep Garcia (CTT Alcarràs), ha estat el guanyador del quadre C, proclamant-se campió després de guanyar la final contra Joan Serret Montagut, del CTT Borges. Garcia, a semifinals, ja havia guanyat a Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) 3-1 i paral·lelament, Serret guanyava 3-1 a Josep Perelló del CTT Borges.

En el quadre D, el campió ha estat Veselin Penev (CTT Alcarràs) que per proclamar-se campió ha guanyat 3-2 a la final contra Jose Antonio Cobos, del CTT Lleida-Albatàrrec. Penev, havia guanyat la seva semifinal 3-0 contra Àngel Nadal, del CTT Xavier Sangrà Agramunt. En aquell mateix moment, Cobos derrotava 3-0 a Isaac Chavarria, del CTT Cardedeu.