Joan Ramon Macià, campió del 1r open de veterans

  • 22 de setembre de 2019

Avui s’ha jugat el primer piramidal de veterans de la temporada. La participació ha estat de 20 jugadors veterans de tota la província de Lleida que s’han repartit en quatre grups de cinc jugadors. Aquest open puntua pel rànquing de veterans la RTL.

Aquesta competició s’ha jugat de les 9 del matí fins a les 14 del migdia al Centre de Tecnificació de Tennis Taula de Les Borges Blanques.

Joan Ramon Macià, jugador del CTT Borges s’ha proclamat campió de l’open guanyant 3-1 a l’Agustí Sanz del CTT Alcarràs. A semifinals, l’Àlex Carrera del CTT Mollerussa ha estat derrotat per l’Agustí Sanz en un 3-2 molt ajustat, l’altre partit de semifinals l’ha guanyat el Joan Ramon Macià contra Veselin Penev 3-1 i així presentant-se a la final. S’ha jugat la posició per 3r i 4t lloc que ha gunayat Àlex Carrera per un 3-2 deixant al Veselin Penev en la quarta posició.

En el quadre “C”, el Carles Gallart també del CTT Borges ha quedat en primera posició guanyant 3-2 la emocionant final contra l’Andreu González del CTT Alcarràs. A les semifinals el Carles ha superat per un 3-0 a l’Agustí Pons i l’Andreu González ha eliminat al Josep Farré del CTT Borges 3-1.

Al quadre “D”, Josep Garcia del CTT Alcarràs es va imposar i va quedar primer davant del Jose Antonio Pla del CTT Lleida per un 3-1. A les semifinals, Josep Garcia va superar 3-0 al Jose Maria Maguillo del CTT Tremp, igual que el Jose Antonio Pla que va guanyar al Ionel Trinca del CTT Mollerussa per 3-0.

El Ricardo Boncompte del CTT Xavier Sangrà Agramunt ha estat el campió de l’open “E”, guanyant la final a l’Ivan Canal del CTT Alcarràs per 3-2. El Ricardo, per arribar a la final, ha guanyat al Ramon Batlle del CTT Lleida per 3-2.

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.