Joan Palau, campió del 5è Piramidal de Veteras

  • 27 de març de 2023

El 5è Piramidal de Veterans ha tingut lloc aquest diumenge 26 de març a les Borges Blanques. En aquesta competició hi ha hagut un total de 24 participants i s’ha trobat a faltar el nostre company, Ricardo Boncompte a qui tots els participants han enviat un missatge d’ànims, esperant la seva propera sortida de l’hospital.

 

El campió del quadre AB ha estat el jugador del CPU Vilanovenc, Joan Palau. En la final ha superat 3-1 a Pere Vizcarri (AEC Reus) i en la ronda anterior de semifinals, Palau ha vençut 3-2 a Joan Ramon Macià (CTT Borges) després d’unt intens partit. Paral·lelament i a semifinals, Vizcarri ha guanyat 3-1 a Francesc Solans, CTT Borges.

Ramon Maria Batlle (CTT Lleida-Albatàrrec) s’ha proclamat campió del quadre C després de vèncer 3-1 a Francesc Fontanet. En les semifinals, per una banda, Batlle ha superat 3-2 a Joan Serret, jugador del CTT Borges i per l’altra,  Fontanet ha guanyat 3-1 a Luis Garcia, de l’AEC Reus.

El darrer quadre, quadre DE, ha estat per Pere Porta (CTT Pardinyes de Lleida) que s’ha acabat imposant 3-2 a Carles Badia (CTT Alcarràs).  Anteriorment Porta havia vençut 3-1 a Ionel Trinca, jugador de l’AE Golmés i Badia havia guanyat 3-0 a Josep Farré.

Podeu consultar els resultats de grups i quadres aquí.