Èric Torné, campió del 1r OPEN Absolut

  • 22 de novembre de 2021

Aquest diumenge 21 de novembre s’ha celebrat el 1r Open Absolut de la RTL! Amb un total de 47 jugadors de diferents clubs d’arreu de la província, que van permetre dividir l’OPEN en 10 grups i en els quatre quadres posteriors: AB, C, D i E.

Èric Torné, del CTT Borges,s’ha guanyat la primera posició de l’OPEN després d’un ajustat 3-2 a la final contra Cesc Carrera (CTT Borges). La semifinal de Torné ha estat contra Aleix Pàmies (CTT Balaguer), a qui ha guanyat 3-2. Per l’altra banda del quadre, Carrera ha jugat contra Razvam Hidisan, també del CTT Balaguer, contra qui ha disputat un intens partit que ha guanyat 3-2.

En el quadre C, la victòria se l’ha endut Ramon Vendrell, del CTT Portell. En la final va superar 3-1 a Toni Sanchez, del CTT Alcarràs. Vendrell ha disputat la semifinal contra Francesc Fontanet, del CPU Vilanovenc, a qui ha guanyat després d’un cenyit 3-2. Sanchez, per la seva banda, ha guanyat 3-0 a Arnau Vives, també jugador del CTT Portell.

Miguel Chamorro (ACLE CTT Guissona) ha estat el campió del quadre D. Chamorro ha superat 3-0 a Anthon Vydrov, el seu company d’equip. Vydrov ha guanyat a les semifinals a Antoni Cruz, del CTT Mollerussa 3-2 i Chamorro ha vençut 3-0 a Xavier Maimó (CTT Mollerussa).

Finalment, en el quadre E, Andreu Solé, del CTT Borges ha quedat en primera posició. Ha disputat la final contra Pau Soler (CTT Valls del Nord), a qui ha guanyat 3-0. Solé ha superat 3-2 a Guillem Arbós (CTT Mollerussa).

 

Consulteu els resultats de quadres i grups aquí.