Francesc Solans, campió del tercer piramidal de veterans

  • 18 de novembre de 2019

Aquest diumenge s’ha jugat el tercer open de veterans al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques. 22 jugadors de tota la provincia han participat en aquest open, amb un total de sis clubs de diferents punts de Lleida. L’open s’ha jugat d’entre les nou del matí i les dues del migdia.

Pel que fa els partits, en l’open AB, Francesc Solans del CTT Borges ha quedat en primer lloc superant 3-2  Carles Badia (CTT Alcarràs) després d’un ajustat partit acabant l’últim set amb un 13-11, favorable a Solans. Aquest mateix a les semifinals, ha guanyat a Agustí Sanz (CTT Alcarràs) 3-1.  Carles Badia, per la seva banda, ha guanyat 3-1 a Joan Ramon Macià ( CTT Borges).

Carles Gallart, jugador del CTT Borges, ha quedat primer del open C. Aquesta final també ha acabat amb un ajustat 3-2 on finalment Carles s’ha imposat 3-2 a Ramon Barrufet. Gallart abans ja havia guanyat a Ricardo Boncompte jugador del CTT Agramunt.  Pel que fa a Barrufet, jugador del CTT Borges, a les semifinals ha vençut a Jose Antonio Pla.

En l’open D, Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) ha guanyat la primera posició després d’una llarga final contra Jose Antonio Cobos (CTT Lleida), un llarg 3-2. Cobos, el jugador del CTT Lleida, ha guanyat a Ivan Canal 3-1 en les semifinals. I d’altra banda Francesc Fontanet ha guanyat 3-1 a Ionel Trinca en les mateixes semifinals. 

I per acabar en l’open E, Josep Farré (CTT Borges)  ha guanyat el primer lloc després una final amb Ramon Civit (CTT Mollerussa) on el resultat final ha estat de 3-1.