Francesc Solans, campió del 6è Piramidal de Veterans

  • 2 de març de 2020

Amb aquest OPEN de veterans s’han finalitzat els sis piramidals de veterans de la Territorial de Lleida. Aquest últim ha tingut rècord de participació ja que 25 jugadors de la provincia es van reunir per disputar aquest campionat. Durant els sis diferents piramidals cada jugador ha anat sumant punts que després permetran als dotze millors del rànquing que hagin participat en almenys tres opens poder accedir al top 12. La resta que vulguin, participaran al Top B

Com sempre aquest piramidal s’ha jugat la fase de grups i després tots han jugat a la fase de quadres: AB, C, D i E.

En el quadre AB s’ha proclamat campió el jugador del CTT Borges, Francesc Solans. La final la va lluitar contra Àlex Carrera del CTT Mollerussa, a qui va derrotar 3-1. Solans, a la seva semifinal havia guanyat al seu company d’equip, Joan Ramon Macià (CTT Borges) 3-1. I per l’altra banda, Carrera havia guanyat a Andreu González (CTT Alcarràs) 3-1.

El jugador del CTT Borges, Jaume Barrufet ha estat el guanyador del quadre C. S’ha imposat 3-0 a Ionel Trinca, CTT Mollerussa. Barrufet venia de guanyar a Francesc Fontanet (CTT Vilanovenc) 3-1 i Trinca havia guanyat 3-1 a Jordi Casals a les semifinals.

Jose Antonio Cobos, CTT Lleida, s’ha imposat 3-1 a la final i així s’ha proclamat campió del quadre D. Cobos ha guanyat a Josep Perelló (CTT Borges). Perelló havia guanyat en les semifinals 3-1 a Josep Garcia del CTT Alcarràs. I per l’altra banda, el jugador del Lleida, Cobos havia derrotat 3-0 a Jordi Roma.

El campió del quadre E ha estat Jośe Maguillo del CTT Tremp. Maguillo ha guanyat la final amb un 3-0 contra Vasile Paduret (CTT Mollerussa) i a les semifinals ja havia guanyat a Jose Antonio Pla, del Lleida. Vasile per la seva banda havia guanyat a Veselin Penev (CTT Alcarràs).

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.