Francesc Solans, campió del 6è Piramidal de Veterans

  • 23 d'abril de 2023

Avui dia 23 d’abril s’ha celebrat el 6è i darrer Piramidal de Veterans de la RTL. Per commemorar la diada de Sant Jordi d’avui 23 d’abril, s’ha regalat una rosa a cada participant i també avui s’ha fet entrega de les samarretes d’aquesta temporada. En aquesta jornada especial s’ha volgut aprofitar per fer un gest per a tots aquests veterans que venen els diumenges a competir i a passar-s’ho bé.

Han estat 20 els participants totals de la competició, que ha estat dividida en quatre grups de cinc veterans. Posteriorment, s’ha seguit el format de quadres habitual: primer i segon de grup al quadre AB, el tercer al quadre C i el quart i cinquè al quadre DE.

El campió del torneig ha estat Francesc Solans (CTT Borges) que després d’una intensa final ha aconseguit vèncer 3-2 al seu company de club, Joan Ramon Macià. En la ronda de semifinals Solans ha superat 3-0 a Veselin Penev (Impuls TT) i Macià ha guanyat 3-1 a Pere Vizcarri, de l’AEC Reus. En la lluita pel tercer i quart lloc, la tercera posició del quadre AB ha estat per Vizcarri que s’ha imposat 3-0 a Penev.

Joan Serret (CTT Borges) s’ha proclamat campió del quadre C en guanyar 3-1 a Josep Garcia, del CTT Alcarràs. Anteriorment, en les semifinals, Serret ha hagut de lluitar un llarg i disputat partit que ha acabat guanyant 3-2 contra Francesc Fontanet, del CPU Vilanovenc i, Garcia s’ha imposat 3-0 a Carles Badia, també jugador del CTT Alcarràs.

Finalment, Jordi Roma, jugador del CTT Borges, ha estat el campió del quadre DE. El partit de la victòria final ha estat contra Ionel Trinca (AE Golmés), a qui ha vençut 3-0 i, en les semifinals també ha guanyat 3-0 a Luis Garcia, de l’AEC Reus. Per l’altra banda, Trinca s’ha imposat 3-0 a Jose Antonio Pla, del CTT Lleida-Albatàrrec.

 

Consulta els resultats de gruos i quadres aquí.