FRANCESC SOLANS, CAMPIÓ DEL 4T OPEN DE VETERANS “ZONA TT”

  • 13 de gener de 2019

Avui diumenge, s’ha disputat el 4t Piramidal de Veterans de la temporada 18/19, amb la presencia de 24 palistes vinguts arreu de la demarcació lleidatana. Aquesta prova, es puntuable pel Ranquing de Veterans de la RTL.

 

La competició s’ha jugat de les 9 del mati fins les 2 del migdia, amb un bon nivell de tennis taula per part de tots els jugadors.

 

El jugador del Borges Carburants Mir, s’ha proclamat campió de la prova, derrotant a la final al seu company d’equip, Joan Ramon Macia. A semifinals, Solans, ha derrotat a Alex Carrera, del CTT Mollerussa per 3-0, guanyador de l’última prova disputada a finals de desembre. Macia, ha derrotat a Josep Garcia del CTT Alcarràs pel mateix resultat de l’altra semifinal. A quarts de final, Solans, s’ha desfet de Jose Antonio Pla del CTT Lleida, per un ajustat 3-1. Macià, ha superat a Pere Porta, i Carrera a Agustí Sanz del CTT Alcarràs per 3-1, i Garcia, ha derrotat per un ajustat 3-2 a Antonio Ansaldi del CTT Castellnou.

 

En el quadre “C” el guanyador de la prova ha estat Miquel Salat del CTT Borges, que ha fet la final, amb Josep Farré, també del CTT Borges, al que ha guanyat per 3-0 a la final. A les semifinals, Farré, ha guanyat per 3-1 a Josep Perelló (CTT Borges) mentres que Salat, ha guanyat a Andreu González del CTT Alcarras per 3-1.

Els quarts de final de la prova C, Salat ha guanyat a Veselin Penev per 3-0, Farré a Agustí Pons del CTT Mollerussa pel mateix resultat.  Perelló ha guanyat a Ricardo Boncompte i Andreu González a Jose Antonio Cobos per 3-1 respectivament.

 

El quadre D de la competició, la victòria ha estat per Jose Manuel Maguillo, del CTT Tremp, que s’ha fet amb la victoria davant Jordi Roma del CTT Alcarràs per 3-1. A semifinals, Maguillo i Roma han vençut a Ramon Maria Batlle (CTT Lleida) i Vasile Paduret del CTT Mollerussa per 3-1 respectivament. La ronda de quarts de Final, Maguillo, ha guanyat a Francesc Fontanet per 3-0, Paduret a Andres Rollan per 3-0, Roma a Angel Nadal del CPU Vilanovenc, i Ramon Maria Batlle a Josep Pallas del CTT Castellnou per 3-0.

La pròxima  prova de veterans serà el proper 3 de febrer en motiu del 5e Piramidal de Veterans al Centre de Tecnificació de Borges.

Els finalistes de les proves “AB” “C” i “D”

 

La final de l’Open “AB” entre Francesc Solans i Joan Ramon Macià.