Francesc Solans, campió del 3r Piramidal de Veterans

  • 27 de juny de 2021

Aquest diumenge 27 de juny s’ha celebrat el tercer Piramidal de Veterans de la temporada 2020/2021. Amb una baixa participació, s’ha canviat el format de joc exclusivament per aquest piramidal. S’ha fet la fase de grups amb dos grups de 7 jugadors, dels quals els quatre primers han passat al quadre AB i els tres últims al quadre C.

Francesc Solans, del CTT Borges, ha guanyat el quadre AB, superant 3-1 a Carles Badia (CTT Alcarràs) a la final. Solans a semifinals ha superat 3-2 a Veselin Penev, del CTT Alcarràs i Badia ha vençut a Àlex Carrera (CTT Mollerussa) 3-1. La cinquena posició ha estat per Pere Porta, del CTT Mollerussa en superar 3-1 al jugador del CPU Vilanovenc, Francesc Fontanet. Finalment, Josep Farré (CTT Borges) ha guanyat 3-2 a Jose Antonio Pla (CTT Lleida) i així ha aconseguit el setè lloc del quadre AB.

Paral·lelament, Jose Antonio Cobos (CTT Lleida) s’ha fet amb el primer lloc del quadre C. A la final a guanyat a 3-2 a Josep Garcia, del CTT Alcarràs i a la semifinal, ja havia guanyat a Ricardo Boncompte (CTT Xavier Sangrà Agramunt) 3-2. Garcia, per la seva banda, havia guanyat 3-2 a Àngel Nadal, també del CTT Xavier Sangrà Agramunt. Finalment, Nadal ha quedat en tercera posició en guanyar a Boncompte 3-2.

Resultats del piramidal