Francesc Gomis, campió del TOP de Veterans

  • 3 de juny de 2024

Aquest diumenge 2 de juny s’ha disputat la darrera competició de veterans de la temporada, el TOP 12 de Veterans. En aquest torneig, s’han reunit els 12 millors jugadors de les competicions de veterans de la RTL i, s’han passat el matí competint per ordenar-se en els 12 millors.

Els jugadors s’han dividit en dos grups de sis jugadors i després s’han fet els encreuaments, en els quals, primers i segons han anat a parar a un encreuament, tercers i quarts a un altre i, finalment, cinquens i sisens a un tercer encreuament. En el primer encreuament, el primer del grup A ha jugat contra el segon del grup B i el primer del grup B contra el segon del grup A i en els altres encreuaments igual.

En el primer encreuament s’han enfrontat Jose Antonio Cobos (CTT Lleida-Albatàrrec) amb Joan Palau (CPU Vilanovenc), qui ha guanyat 3-1 i Joan Ramon Macià, del CTT Borges amb Francesc Gomis, que ha superat a Macià 3-0. La final del torneig l’han disputat doncs Palau i Gomis, partit del qual Gomis ha sortit campió del TOP-12 amb una victòria 3-0. Macià ha quedat en la tercera posició després de vèncer 3-2 en un disputat partit a Cobos.

En l’encreuament de tercers i quarts de grup, hi ha hagut els partits: Jose Antonio Pla (CTT Lleida-Albatàrrec) contra el jugador del CTT Borges, Francesc Solans, qui s’ha imposat 3-0 i Ricard Martín (CTT La Lira) contra Manuel Martínez (de l’AE Golmés), on aquest segon ha guanyat 3-1. Així doncs, Martínez ha obtingut la cinquena posició del torneig en vèncer 3-1 a Solans, que s’ha fet amb la sisena posició. Martín ha estat el setè classificat després de superar 3-2 a Pla.

Finalment, en l’encreuament de cinquens i sisens de grup, Joan Serret (CTT Borges) ha superat 3-0 a Jaume Barrufet (AE Golmés). Gràcies a aquesta victòria, Serret ha disputat el partit per la novena posició, la qual ha aconseguit després de guanyar 3-1 a Carles Badia, que s’ha fet amb la desena posició.

Consulteu els resultats dels grups i quadres aquí.