Eudald Garcia, campió del 4t Piramidal d’Edats

  • 5 de febrer de 2023

Aquest dissabte 4 de febrer un total de 37 nens dels diferents clubs de la RTL s’han trobat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques per celebrar el 4t Piramidal d’Edats. A mig matí, tots els jugadors han gaudit de l’esmorzar donat per la RTL que es basa en: una peça de fruita (mandarina, poma o plàtan), un suc de fruita o un batut de xocolata i un tall de coc, amb xocolata o sense.

L’estructura del campionat ha estat: el grup 1 dividit en dos subgrups 1A i 1B de 4 jugadors cadascun i amb quadre final, els grups intermedis amb 7 i 8 jugadors i ambdós grups del tercer nivell amb 7 jugadors. Així doncs, baixaran dos jugadors del nivell 1 i pujarà el primer de cada grup del nivell intermedi, també baixaran els últims de cadascun dels grups intermedis i pujaran els primers del tercer nivell.

El campió del piramidal ha estat Eudald Garcia (CTT Mollerussa) que en la final ha guanyat 3-1 a Adrià Benet (CTT Borges). En la ronda de semifinals, Benet havia vençut 3-1 a Lluc Vendrell (CTT Portell), que ha finalitzat tercer; i, Garcia s’havia imposat 3-1 a Albert Solé (CTT Calaf). El cinquè lloc ha estat per Blai Soler (CTT Mollerussa) que ha guanyat 5-1 a Arnau Tarruella (CTT Calaf) en la disputa per la posició.

En els grups intermedis els primers llocs han estat per Aleix Llanes (CTT Mollerussa) i Jordi Solsona (CTT Portell). En el grup 2A, el segon lloc ha estat per Cesc Alentà (CTT Borges) que només ha cedit davant de Llanes i, la tercera posició se l’ha guanyat Alvaro Serrano (CTT Borges) amb 8 punts. En el grup 2B, Alan Carazo (CTT Borges) ha estat el segon classificat amb 5 partits guanyats de 6. El tercer lloc del grup se l’ha endut Jordi Basomba, jugador del CTT Calaf.

Quim Cazalla i Iseu Lorient han estat els campions dels grups 3A i 3B respectivament. La segona posició del grup 3A ha estat per Pol Gordó (CTT Mollerussa) i, el tercer lloc per Nil Anto (AE Golmés), que amb 8 punts només ha cedit davant dels dos primers del grup. Per l’altra banda, el segon classificat del grup 3B ha estat Raul Ricard Vico, també de l’AE Golmés i finalment, el tercer lloc ha estat per Jansen Garcia (CTT Alcarràs).