ÈRIC TORNÉ S’ENDÚ EL 3r PIRAMIDAL D’EDATS “ZONA TT”

  • 13 de gener de 2019

El jugador, Eric Torne del CTT Borges Masia Tero, s’ha proclamat campió del 3r Piramidal d’edats “Zona TT” que s’ha disputat aquest dissabte a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

 

Torne, ha sortit guanyador de la competició, tot i acabar en un triple empat juntament amb Cesc Carrera i Gerard Quintana del CTT Borges que han estat segon i tercer respectivament. La quarta posició ha estar per Ivan Madueño amb tres victòries, i seguidament Luca Pau Muller amb dos, i Max Amigo (CTT Borges) i Eudalt Camarasa (CTT Mollerussa) han tancat el grup amb una victoria.

 

El grup 2 de la competició, victoria per Pau Güell que ha conseguit guanyar totes les partides. Aitor Madueño, ha estat segon classificat, cedint només amb Güell. Alex Cerdan, ha quedat tercer seguit de Pol Ribera amb cinc i quatre victòries respectivament. Marçal Bellet ha finalitzat en cinquena posició del grup amb 3 victòries. Marçal moreno, ha estat sisè amb 2 victòries. Han tancat el grup Edna Solans del (CTT Borges) i Joel Taylor (CTT Mollerussa) amb una i zero victòries.

 

El grup 3 de la competició, ple de victòries per Albert Llobera del CTT Mollerussa. La segona posició, l’ha ocupat Roger Benet del CTT Borges amb sis victòries al seu caseller. Maria Segura del CTT Borges ha ocupat la tercera posició amb cinc victòries i Abel Mateu, ha estat quart amb 4 victòries. Xenia Ros del CTT Alcarràs, finalitza cinquena classificada amb tres partits guanyats. Pau Alba del CTT Borges ha estat sisè. Neus Roma, setena classificada i tanca el grup Adrià Monné amb cap victoria.

 

En el quart i últim grup, victoria per Pere Caselles del CTT Borges que ha estat invicte al seu grup. La segona posició l’han compartit Maria Cau( CTT Borges) i Blai Soler (CTT Mollerussa), amb cinc victòries. La tercera posició també l’han compartit Èlia Farré, i Cerard Moreno amb quatre victòries. Marc Castelló del CTT Mollerussa, ha guanyat tres partits, i Elsa Benet i Sergi Nuño han tancat la classificació amb una i zero victòries respectivament.

La pròxima prova, es jugarà el dia 2 de febrer.