ERIC TORNÉ, CAMPIÓ PROVINCIAL ABSOLUT

  • 16 de juny de 2019

El jugador Infantil del CTT Borges, Èric Torné, s’ha proclamat aquest diumenge per primera vegada, Campió Provincial Individual Absolut.

 

Una seixantena de palistes d’arreu de la demarcació, s’han donat cita aquest diumenge al pavelló “11 de setembre” de Mollerussa en motiu del Campionat Provincial Absolut Individual i Dobles.

Durant el matí s’ha disputat una fase prèvia de grups per obtenir el bitllet per les eliminatòries que s’han jugat  durant la jornada de tarda.

Èric Torné ha realitzat un torneig impecable, superant a setzens de final a Gerard Quintana del CTT Borges (3-0) Marc Molina del CTT Mollerussa per 3-0, Ivan Fernandez del CTT Mollerussa per 3-2, Oriol Mir del CTT Borges per 3-0 i a la final, s’ha desfet del cap de sèrie de la competició; Ricard Gomez del CTT Mollerussa per 3-1.

Per altra banda Gomez, ha superat setzens de final a Jaume Barrufet del CTT Borges per 3-0, a vuitens Francesc Miró del CTT Mollerussa per 3-0, a quarts de final, Bernat Capdevila del CTT Borges per 3-0, i a semifinals, ha suat de valent per superar a una de les sorpreses de la competició, la jugadora Gemma Lladonosa del Club Tennis Taula Balaguer, per 3-2.

El partit per decidir la tercera posició, la jugadora Balaguerina, s’ha fet amb la tercera plaça, on Oriol Mir, ha decidit no jugar el partit a causa d’una lesió.