Èric Torné, campió del Campionat Provincial

  • 18 de juny de 2024

Aquest diumenge 16 de juny s’ha celebrat el darrer torneig de la temporada, el Campionat Provincial.  Aquest, s’ha dut a terme a Alcarràs, al Pavelló Poliesportiu Andreu Aixalà i Castells. Durant el matí, una trentena de jugadors han estat disputant aquest campionat.

Els jugadors s’han dividit en 8 grups de 4 jugadors per la primera fase i, en la fase de quadres, els primers i segons de grup passaven al quadre AB i els tercers i quarts de grup passaven al quadre CD.

Èric Torné, jugador del CTT Borges, s’ha proclamat campió provincial després de vèncer 3-1 a Pau Güell en la final, també del CTT Borges. Els dos jugadors que s’han quedat a les portes de la final han estat Ruixiang Tang (CTT Borges) i Vicens Vilalta (Impuls TT) que han cedit en les semifinals 3-0 i 3-1 contra Torné i Güell, respectivament. La tercera posoció del torneig ha estat per Tang, que s’ha imposat 3-0 a Vilalta.

En el quadre CD, el campió ha estat el jugador calafí Albert Solé, que ha vençut 3-2 en una disputada final a David Subirà (CTT Balaguer). En la ronda de semifinals, Solé ha superat en un ajustat 3-2 a Blai Soler, del CTT Mollerussa, i mentrestant Subirà s’ha imposat 3-0 a Jordi Roma.

 

Podeu consultar els resultats dels grups i dels quadres aquí.