Èric Torné, campió del 4t Open Absolut de la RTL

  • 13 de març de 2023

Aquest diumenge 12 de març s’ha celebrat el quart Open Absolut de la RTL amb una participació total de 56 jugadors. El torneig s’ha disputat al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques i ha començat a les nou del matí. La fase de grups s’ha distribuït en vuit grups de cinc jugadors i quatre grups de quatre jugadors. La segona fase del torneig, els quadres, ha començat a partir de les 12.20, els primers i segons de cada grup han passat al quadre AB, els tercers al quadre C i els quarts i cinquens al quadre DE.

El jugador del CTT Borges, Èric Torné, ha estat qui s’ha endut la copa més gran i el premi de 60 € en Zona TT d’aquest quart Open Absolut. Torné ha superat a la final 3-0 a Claudi Lopez, també del CTT Borges. En la ronda de semifinals, Claudi ha vençut 3-1 a Aleix Pàmies (CTT Balaguer) i Èric s’ha imposat 3-0 a Ruixang Tang, campió del darrer Open Absolut de la RTL.

Luca Pau Müller (CTT Borges) ha estat el campió del quadre C després de disputar una llarga final contra Jordi Rodríguez, a qui ha acabat superant 3-2. Anteriorment, Müller havia guanyat 3-1 a Albert Llobera (CTT Mollerussa) i Rodríguez havia vençut 3-1 a Eric Pereira, del TM Monzón.

Finalment, el campió del quadre DE ha estat Albert Ribera, del CTT Borges, que s’ha imposat 3-0 a la final davant de John Steven Guerrero (ACLE CTT Guissona). Ribera ja havia vençut 3-0 a Telmo Pereira (TM Monzón) i, Guerrero també havia guanyat 3-0 a Jose Antonio Cobos, CTT Lleida-Albatàrrec.

Podeu consultar els resultats dels grups i quadres aquí.