ÈRIC TORNÉ CAMPIÓ DEL 2n. PIRAMIDAL D’EDATS

  • 16 de desembre de 2018

El jugador Èric Torné del Club Tennis Taula Borges Masia Tero s’ha adjudicat amb la segona prova del piramidal d’edats “Zona TT” que s’ha celebrat aquest dissabte al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

El palista borgenc, ha guanyat cinc dels seus sis partits en el grup 1 de la competició. El mateix bagatge de victòries que Gerard Quintana, també del CTT Borges, però l’average favorable a Torné. La tercera posició del grup ha estat per Bernat Capdevila que n’ha guanyat 4.

 

El segon grup de la competició, victòria per Cesc Carrera del CTT Borges, que també va aconseguir amb solvència la victòria al seu grup amb un ple de victòries. La segona posició ha estat per Ivan Madueño del CTT Borges, que ha aconseguit fer-se amb cinc victòries, i la tercera posició ha estat per Àlex Cerdán, també del CTT Borges.

 

En el tercer grup, la victòria l’ha signat Aitor Madueño (CTT Borges), que va aconseguir un total de cinc victòries al seu casiller. El seu company de club, Pol Ribera, va ser segon, i Marçal Moreno, va ser el tercer classificat.

 

En el quart grup de la competició, la victòria va ser per Pau Alba, del CTT Borges, que va conseguir un ple de victòries per fer-se amb el grup. La segona posició va ser Maria Segura, tambe del CTT Borges, i la tercera posició, va ser per Xènia Roma del CTT Alcarràs.

 

Per acabar, el cinquè i últim grup de la competició, la victòria va ser per Neus Roma, que va aconseguir un total de set victòries per fer-se campiona del seu grup. Blai Soler, va aconseguir ser segon classificat obtenint cinc victòries, igual que Gerard Moreno del CTT Borges que va ser tercer classificat.

 

La competició seguirà el dia 23 amb el segon Open Absolut de la Temporada.