El CTT Mollerussa organitza el tradicional torneig de Festa Major

  • 20 de maig de 2021

El club limita la participació a 25 palistes per respectar totes les mesures sanitàries. Hi ha trofeus per als guanyadors de cada categoria i premi de 60€ al primer classificat de l’Open A.

El CTT Mollerussa organitza el proper diumenge 23 de maig el tradicional torneig de Festa Major, després que l’any passat s’hagués de suspendre per culpa de la crisi sanitària. Com a novetat, enguany serà la primera vegada que es donaran premis en metàl·lic als guanyadors de l’Open A, però que haurà de ser bescanviable obligatòriament per material esportiu al Zona TT.

Així doncs, el guanyador rebrà 60 euros, el subcampió 40 i el tercer classificat 20 per gastar amb material de tennis taula. Pel que fa a l’Open B, es donarà una bossa-obsequi amb vals de descompte per als establiments de Mollerussa, X-Tram i Moda Gómez, a més d’altres productes dels nostres patrocinadors. Hi haurà trofeus per als primers classificats de cada categoria. Per una altra banda, es sortejarà un sopar a La Fonda de Castellserà, valorat amb 40 euros, i un altre val de descompte de 20€ per al Zona TT. El preu de la butlleta per entrar al sorteig tindrà un cost de dos euros.

El club ha limitat la inscripció a 25 jugadors i jugadores per complir amb totes les mesures sanitàries. Cal destacar la presència del palista serbi Luka Markovic, que ha reforçat el primer equip durant l’últim tram de la temporada a Primera Nacional. També s’hi han inscrit altres jugadors locals, així com palistes de Borges, Guissona, Agramunt, Igualada, Barcelona i Andorra.

L’organització dividirà els jugadors amb cinc grups de cinc jugadors, dels quals els dos primers passaran a competir en l’Open A i els últims a l’Open B. Totes les partides seran al millor de tres sets, excepte a partir de quarts de final, que s’allargaran al millor de cinc. Es té previst acabar la competició a les 14 hores.