El Club Tennis Taula Balaguer inicia el programa Tennis Taula a les Escoles

  • 21 de març de 2020

El passat dia 17 de febrer es van iniciar les sessions corresponents al Programa de Tennis Taula a les Escoles 2020 a Balaguer. Així, d’acord amb la programació establerta, es va iniciar amb el grup de 4rt de l’escola Àngel Guimerà, mentre que el dia 18 es va fer amb el grup de 3r d’aquesta mateixa escola, i el dia 19 amb el grup de 4rt de l’Escola Vedruna, el grup de 4rt de Gaspar de Portolà i el de 3r de Vedruna.

D’aquesta manera s’inicia per tercer any consecutiu el Programa de Tennis Taula a Balaguer, dirigit a l’alumnat de 3r i 4rt del centres de Balaguer, amb un èxit aclaparador, ja que s’ha incrementat el nombre d’alumnes participants fins a 410 de 5 centres de la ciutat.

Es preveu que les sessions es realitzin en tres espais diferents, el gimnàs del centre Àngel Guimerà, el de l’Escola La Noguera, i el pavelló d’Inpacsa, que acollirà la majoria de les sessions, i, tal com s’ha programat al calendari corresponent, que les sessions s’efectuin al llarg dels mesos de febrer, març, abril, maig i principis de juny, per tal de poder fer al juny el torneig interescolar previst al programa.