EL BORGES CARBURANTS MIR CAMPIÓ PROVINCIAL PER EQUIPS

  • 16 de juny de 2019

Mollerussa, ha acollit aquest dissabte i aquest diumenge l’última competició oficial de la Temporada 2018-2019, dividida en dos dies. El dissabte és va celebrar el Campionat Provincial per equips, amb la presència de 9 equips de la demarcació lleidatana; Borges, Mollerussa, Calaf, Alcarràs i el Rebost de Ponent Castellnou.

 

Els nou equips repartits entre tres grups de tres, han competit el dissabte al matí les rondes classificatòries, i a la tarda s’han jugat els partits per les posicions finals.

El grup 1 de la competició, el CTT Mollerussa Servisimo VW, ha quedat primer de grup després de vèncer per 3-0 al CTT Borges “C” i pel mateix resultat al CTT Alcarràs. La segona posició de grup, s’ha decantat per l’equip de Les Garrigues per 3-0.

En el grup 2, el CTT Gràfix Mollerussa, també s’ha endut la primera posició desfent-se del CTT Borges “B” per 3-1 i del Rebost de Ponent per 3-0. La segona posició de grup, se l’ha endut el CTT Borges “B”, que ha superat el Rebost de Ponent per 3-1.

En el grup 3, victòria pel Borges Carburants Mir, que ha superat el CTT Calaf, i al CTT Mollerussa Vicenç Maquinària per 3-0, mentres que la segona posició de grup, se l’emportarien els Calafins per 3-0.

 

El Borges Carburants Mir, format per Oriol Mir, Joel Rubio i Èric Torné, s’ha proclamat campió de la prova d’equips en una final a tres.

En el primer partit de la final, que enfrontava els dos equips del Pla d’Urgell, victòria per 3-0 pel CTT Mollerussa Servisimo VW, mentres que el Borges Carburants Mir, obtenia el mateix resultat davant el CTT Gràfix Mollerussa.

En el partit decisiu, el Borges Carburants Mir, ha vençut el CTT Mollerussa Servisimó per 3-1, amb victòries d’Oriol Mir, sobre Razvan Lucian i Ivan Fernandez per 3-1 i 3-0 respectivament i Joel Rubio per 3-2 davant Ivan Fernandez. L’únic punt del conjunt de Mollerussa, l’ha conseguit Xavier Fontanet, derrotant per 3-0 a Èric Torné.

La quarta posició de la competició, ha estat pel CTT Calaf, seguit del CTT Borges “C” i CTT Borges “B”. El CTT Mollerussa Vicenç Maquinària ha finalitzat 7è mentres que el CTT Alcarràs i el Rebost de Ponent han finalitzat 8è i 9è respectivament.