Copa “Tallers A. Miquel”

  • 1 de maig de 2022

Avui diumenge 1 de maig s’ha disputat la Copa “Tallers A. Miquel” de la RTL. Després de finalitzar les Lligues Provincials la setmana passada aquesta setmana els quatre millors equips de cada categoria s’han aplegat al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques per aconseguir la Copa de les Terres de Lleida.

En la categoria de Preferent “Tallers A. Miquel”, el CTT Valls del Nord -ORX s’ha proclamat campió de la Copa després d’un disputadíssim partit, que han guanyat a dobles, tot finalitzant 4-3, contra el Borges Carburants Mir. Per una banda, l’equip campió, ha jugat la semifinal contra el Borges Mas Blanch i Jové, a qui ha vençut 6-0 i per l’altra, el Borges Carburants Mir han superat 4-2 al CTT Gràfix Mollerussa. La tercera posició de la Copa ha estat pel Borges Mas Blanch i Jové, que s’ha imposat 5-1 al CTT Gràfix Mollerussa.

El CTT Xavier Sangrà Agramunt “A” és l’equip que s’ha endut la Copa de Primera Provincial a casa, l’equip d’Agramunt ha superat la final contra el Borges Ferreteria La Clau després d’un 4-2. Anteriorment, en les semifinals, l’equip guanyador ha guanyat 5-1 al CTT Lleida-Albatàrrec amb partits molt disputats i el Borges Ferreteria la Clau ha vençut a l’altre equip borgenc, l’Agro-Borges TT després d’anar als dobles, tot guanyant 4-3. L’Agro-Borges TT, tot i l’ajustada derrota, no s’ha deixat decaure i ha quedat en tercer lloc després de superar 5-1 al CTT Lleida-Albatàrrec.

La sorpresa de la jornada s’ha viscut en la categoria de Segona Provincial, on el quart classificat de la Lliga Provincial, l’AE Val d’Aran s’ha proclamat campió de la Copa. L’equip aranès ha superat a l’AE Golmés després d’un llarg partit on la victòria s’ha decidit als dobles. L’equip de Golmés, en les semifinals ha jugat fins als dobles contra el CTT Mollerussa Arcusin i ha guanyat 4-3 i, l’AE Val d’Aran ha superat al CTT Alcarràs Agustí Odina. El lloc de bronze se l’ha endut el CTT Alcarràs, que ha superat 6-0 al CTT Mollerussa Arcusin en la final de consolació.