Copa “B” de la RTL

  • 8 de maig de 2022

Aquest diumenge 8 de maig s’ha celebrat la Copa “B” al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. Seguint amb el format de l’altre dia en la Copa “Tallers A. Miquel” s’ha fet la fase de semifinals i les finals.

L’ACLE CTT Guissona “A” ha estat el campió de la Copa “B” en la cateogria de Preferent “Tallers A. Miquel”, després d’un disputat partit i un dobles que s’ha allargat fins al 3-2, ha aconseguit superar 4-3 al CTT Alcarràs Can Peixan. Anteriorment en les semifinals, l’equip de Guissona s’havia 5-1 a l’altre equip alcarrassí, el CTT Alcarràs Carlos Carrassquer.

En la categoria de Primera Provincial, el CTT Mollerussa Vicens Maquinària ha quedat campió de la copa després d’ocupar la vuitena posició en la classificació final de la Lliga de Primera Provincial. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària ha guanyat 4-2 a la final al CTT Valls del Nord – SBT. En la ronda anterior, les semifinals, el Mollerussa també havia superat al CTT Portell “B” 4-2 i pel que fa el CTT Valls del Nord – SBT, havia vençut 4-2 al CTT Xavier Sangrà Agramunt “B”. El tercer lloc de la Copa “B” ha estat pel CTT Portell “B”, que s’ha imposat 5-1 contra el segon equip del CTT Xavier Sangrà Agramunt.

El CTT Valls del Nord – Ordino, tercer equip del club andorrà, s’ha endut la Copa “B” de Segona Provincial cap a casa, l’equip ha guanyat 4-2 a la final al CTT Borges Lleida Car. L’equip que ha quedat en segona posició, el CTT Borges Lleida Car havia jugat a les semifinals contra el CTT Borges Prefabricats Pujol, a qui ha vençut 5-1.