Classificatoris Infantil i Benjamí per al Campionat de Catalunya

  • 1 de desembre de 2019

La participació en el campionat de Catalunya requereix la classificació prèvia dels jugadors i jugadores que hi prendran part. Per accedir-hi hi ha tres vies: estar entre els 16 primers del rànquing de la FCTT de tennis taula en qualsevol de les categories, obtenir una de les places que tenen reservades cada territorial o bé guanyar la plaça en el classificatori que es fa a nivell de Catalunya. Aquest cap de setmana tots els jugadors i jugadores de la RTL han participat en el classificatori per optar a les 7 places que disposa la RTL per les categories masculines i femenines d’alevins, infantils i juvenils.

A fi i efecte de que cada jugador o jugadora pugui apuntar-se a la seva categoria i a una superior, el classificatori es juga en dissabte i diumenge. Aquest dissabte 30 de novembre, s’han jugat dos dels quatre classificatoris pel Campionat de Catalunya a la província de Lleida. La participació ha estat de 15 nens i 1 nena en la categoria benjamí i de 14 nois i 1 noia en la categoria infantil.

En la categoria infantil, Adam Lopez (jugador del CTT Borges) ha quedat en la primera posició després de guanyar 3-0 a la final contra Marc Amill també del CTT Borges. La tercera posició se l’ha guanyat Ivan Madueño, guanyant al seu germà Aitor Madueño després de ser vençut a semis pel campió Adam Lopez. Marc Amill ha guanyat a semis 3-1 contra l’Aitor Madueño. Els dos primers classificats ja tenen la plaça per accedir a la disputa del Campionat de Catalunya i podria ser que també el tercer ja que segurament el jugador Adam López es classifiqui per rànquing. 

Roger Benet, del CTT Borges, ha quedat campió del Classificatori de la categoria benjamí. Roger ha guanyat 3-0 una indiscutible final contra Joan Serret del seu mateix equip. En les semifinals Serret s’ha imposat 3-0 a Blai Soler, del CTT Mollerussa, que ha quedat en tercera posició. Per l’altra banda, Roger ha guanyat 3-0 a Gerard Moreno que ha ocupat el quart lloc.

En les categories femenines, Maria Segura en infantil i Elsa Benet en benjamí han estat classificades directament al Campionat de Catalunya. Totes dues jugadores del CTT Borges.

 

Aquí podeu consultar els resultats:

Resultats classificatori Benjamí

Resultats classificatori Infantil