Classificatoris Aleví i Juvenil per al Campionat de Catalunya

• 1 de desembre de 2019

Diumenge 1 de desembre s’han jugat els classificatoris pel Campionat de Catalunya de les categories juvenil i aleví. Aquest torneig ha tingut lloc al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. En la categoria juvenil han participat 14 nois i 1 noia; en la categoria alevina 12 jugadors. En total han estat al voltant de 60 els jugadors que han participat aquest cap de setmana en el classificatori, tot un símptoma de la bona salut del Tennis taula lleidatà.

Joel Rubio (CTT Borges) ha quedat campió de la categoria juvenil després d’una llarga i disputadíssima final que ha guanyat 3-2 contra Adam Lopez (recent campió de la categoria infantil). En la semifinal, Rubio s’ha enfrontat a Luca Pau Müller, jugador del seu club, i l’ha superat amb certes dificultats després d’un llarg 3-1. Per la seva banda Adam ha jugat la seva semifinal contra Èric Torné, al que ha guanyat 3-0, en un partit molt menys disputat del previst. Torné ha guanyat la partida per la tercera i quarta posició contra Luca Pau amb un

En la categoria alevina, Marc Amill s’ha proclamat campió aconseguint una clara victoria en la final. L’ha final l’han disputat Amill i Roger Benet i l’ha guanyat Amill amb un 3-0. Marc ja acabava de guanyar a les semifinals a Joan Serret per 3-0. Pel que fa a Roger, ha guanyat a les semifinals a Xavier Maimó (del CTT Mollerussa) 3-0.

En la categoria femenina, Edna Solans, del CTT Borges, s’ha classificat directament en la seva categoria de juvenil.