CESC CARRERA DEL CTT BORGES, CAMPIÓ DEL 5E PIRAMIDAL D’EDATS.

  • 25 de febrer de 2019

Un total de 28 jugadors, s’han donat cita en aquest quart piramidal de la temporada 2018-2019, amb la presència de jugadors d’una bona part de la demarcació lleidatana.

El jugador del CTT Borges, Cesc Carrera, s’ha fet amb la victòria d’aquesta prova del circuit lleidatà, després d’obtenir la victòria en tots els encontres que va disputar. Gerard Quintana, del CTT Borges, va ser segon classificat, cedint només amb Carrera. Luca Pau Muller, i Ivan Madueño, també del CTT Borges, van ser tercer i quart respectivament. Pau Guell (CTT Borges), va ser cinqué classificat amb dos victories. Marçal Moreno, i Aitor Madueño, van ser sisè i setè classificat amb una victoria.

 

En el segon grup, victòria per Max Amigo, que va conseguir endur-se la victòria en tots els partits. Alex Cerdan del CTT Borges, va ser segon classificat amb cinc victòries, cedint només amb el campió.Eudalt Camarasa i Pol Ribera, del CTT Mollerussa, i del CTT Borges, van ser tercer i quart respectivament. També empataren Josep Cayuela i Marçal Bellet a dos victòries. L’última posició de grup, va ser per Adrià Monné que no va conseguir guanyar cap partit.

 

En el tercer grup de la competició, la victòria ha estat per Marc Amill, del CTT Borges, que ha superat tots els seus partits amb solvència. Edna Solans, també del CTT Borges, ha finalitzat la prova amb el sotscampionat del grup, obtenint sis partits guanyats en tota la competició.Albert Llobera del CTT Mollerussa, ha estat tercer, demostrant un bon nivell de joc. Maria Segura del CTT Borges, ha estat quarta , amb quatre victòries al seu casiller. La cinquena posició, fou per Pau Alba, amb tres victòries. Abel Mateu, cinquè amb dos victories. Tancaren la classificació de grup Gerard Moreno, i Roger Benet, sisè i setè respectivament, ambdós del CTT Borges.

 

En el quart i últim grup de la competició, la victòria fóu per Maria Cau, del CTT Borges. Arnau Bosch del CTT Borges, quedà el segon classificat del grup amb cinc victories. Blai Soler, del CTT Mollerussa, fou tercer en el grup, obtenint quatre partits guanyats.Èlia Farré del CTT Borges, va ser quarta classificada, amb un total de 3 victòries. Elsa Benet, també del CTT Borges, va obtenir la cinquena posició de grup. Tancaren el quart grup, Sergi Nuño, i Marc Vilalta amb una i zero victòries respectivament.