Cesc Carrera, campió del primer Piramidal d’Edats

  • 28 de setembre de 2019

Aquest cap de setmana han donat inici les competicions d’edats a les terres de Lleida. Amb una participació de 22 jugadors i 6 jugadores, s’ha disputat el primer Piramidal d’Edats. Aquest any s’han incorporat un seguit de novetats per premiar la participació. A cada jugador se li ha donat un carnet en el que se li marcaran tots els piramidals que jugui, amb un màxim de sis, que són els que es faran. Quan el jugador o jugadora hagi participat en 4 d’aquests, se li regalarà una samarreta. A part, avui també s’ha fet una pausa de vint minuts, de 10.40 a 11.00, per esmorzar. Hi havia pa de pessic amb xocolata, sucs i fruita del temps (avui pomes i plàtans) per donar energia a tots els jugadors.

Aquesta competició, com el seu nom indica té un format piramidal en el que avui hi ha hagut 4 grups. El grup 1, els grups intermedis (2 i 3) que tenen el mateix nivell i el grup 4. Els dos darrers del grup 1 baixen i pugen els dos primers dels grups intermedis, el primer del grup 2 i el primer del grup 3. Per la seva banda l’últim de cadascun d’aquest grups intermedis baixa al 4 grup del qual en pujaran els dos primers.

Cesc Carrera del CTT Borges s’ha endut la victòria en el grup 1 guanyant les 7 partides, darrere seu, en segon lloc ha quedat Pau Güell (també del CTT Borges) que ha superat per una partida a Albert Llobera del CTT Mollerussa.

En els grups intermedis, 2 i 3, les dos primeres han estat Salome Lepont i Xènia Roma que ascendeixen al grup primer. Salome Lepont del CTT Valls del Nord ha quedat primera en el segon grup superant als altres 6 participants del seu grup, la segona posició se l’ha guanyat el Roger Benet del CTT Borges i Arnau Bosch (CTT Borges) ha quedat 3r guanyant 4 partides. En el grup 3, Xènia Roma s’ha fet amb la primera posició. Maria Segura del CTT Borges ha quedat segona del grup davant de Blai Soler (CTT Mollerussa) que n’ha quedat tercer.

En el quart i últim grup, Joan Serret (CTT Borges) ha aconseguit un ple en les victòries. El jugador Xavier Maimó del CTT Mollerussa només ha cedit amb Serret, ja que s’ha fet amb totes les altres partides i tots dos seran els jugadors que pujaran als grups intermedis del proper piramidal. El tercer lloc ha estat per Ivan Perera.

(clica per veure els resultats detallats i la classificació)