Cesc Carrera, campió del 2n Open Absolut

  • 20 de novembre de 2022

Avui diumenge 20 de novembre s’ha celebrat el 2n Open Absolut de la RTL, aquesta és la primera vegada que s’ha arribat a la xifra màxima de participants i s’ha hagut de tancar les inscripcions en un total de 60 jugadors de 15 clubs diferents de la província. El torneig s’ha estructurat en 12 grups de 5 jugadors i després tres quadres, l’AB (passen primers i segons de grup), el C (passen tercers) i el DE (passen quarts i cinquens).

El campió del torneig ha estat el jugador del CTT Borges, Cesc Carrera, que a la final ha superat 3-0 a Oriol Mir, també del CTT Borges. Els dos jugadors que s’han quedat a les portes de la final han estat Èric Torné (CTT Borges), que ha estat vençut 3-1 per Carrera i Marc Amill (CTT Borges), a qui Mir ha superat 3-1.

En el quadre C, el primer lloc ha estat per Joel Roselló, del CTT Alcarràs, que ha aconseguit la darrera victòria a la final 3-1 davant de David Subirà, actual jugador del CTT Mollerussa. En la ronda anterior, semifinals, Subirà havia superat 3-0 a Jordi Rodríguez (CTT Valls del Nord) i Roselló havia guanyat a Veselin Penev (Impuls TT) per un 3-0.

Per acabar, la victòria en la final del quadre DE ha estat per Ramon Vendrell (CTT Portell) que ha superat 3-0 al jugador del CTT Lleida-Albatàrrec, Jaume Barrufet. Barrufet, en la ronda de semifinals havia superat 3-0 a Albert Llobera (CTT Mollerussa) i paral·lelament, Vendrell ha superat 3-2 a Andreu Gonzalez, del CTT Lleida-Albatàrrec.

 

 

Consulteu els resultats de grups i quadres en el següent enllaç.