Carles Gallart, campió del 2n Piramidal de Veterans

  • 30 de maig de 2021

Aquest diumenge 30 de maig s’ha jugat el segon Piramidal de Veterans de la província, amb un total de 20 jugadors de set clubs diferents de Lleida. Com sempre s’ha seguit el format de jugar ala fase de grups, avui quatre grups de cinc, i després tothom ha jugat la fase de quadres en els quatre diferents: AB pels primers i segons de grup, C pels tercers, D pels quarts i E pels cinquens.

En el quadre AB s’ha proclamat campió Carles Gallart, del CTT Borges. Aquest lloc l’ha lluitat contra Àlex Carrera, del CTT Mollerussa, a qui ha guanyat 3-2. Gallart havia guanyat Carles Badia (CTT Alcarràs) 3-0 a semifinals i Carrera havia superat 3-0 a Andreu González, del CTT Alcarràs.

El campió del quadre C ha estat Antonio Sánchez, del CTT Castellnou de Seana que a la final ha superat a Josep Farré (CTT Borges) 3-2. Sánchez, a semifinals ja havia guanyat a José Antonio Pla, del CTT Lleida amb un 3-1. Per la seva banda, Farré, havia guanyat a Jordi Roma, jugador del CTT Borges.

La victòria del quadre D se l’ha endut Josep Garcia, del CTT Alcarràs, que ha guanyat 3-0 a José Antonio Cobos, del CTT Lleida. Garcia, a la semifinal havia guanyat 3-0 a Josep Perelló, del CTT Borges; paral·lelament Cobos guanyava a Joan Serret 3-0. 

Finalment, en el quadre E, el campió ha estat Ricardo Boncompte, del CTT Xavier Sangrà Agramunt. Boncompte ha guanyat 3-0 a Ramon Maria Batlle (CTT Lleida) a la final i 3-0 a Ramon Civit (CTT Mollerussa) a la semifinal. Batlle, per la seva banda, ja havia guanyat a Ionel Trinca, del CTT Mollerussa 3-2 en la semifinal.

 

Consulta els resultats del Piramidal