CAMPIONAT PROVINCIAL D’EDATS

  • 12 de maig de 2019

Fins a 40 palistes s’han donat cita el dissabte, en motiu del Campionat Provincial d’Edats en categories Benjami, Aleví, Infantil i Juvenil, que s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques.

 

En la categoria Benjamí, la victòria ha estat pel jugador del Club Tennis Taula Borges, Roger Benet, que s’ha conseguit imposar a la competició guanyant tots els encontres que ha disputat. La segona posició, ha estat per Blai Soler del CTT Mollerussa, i el tercer per Xavier Maimó, també del CTT Mollerussa. Neus Roma del CTT Alcarràs, ha finalitzat quarta classificada, per davant de Gerard Moreno del CTT Borges, Marc Castelló del CTT Mollerussa, i Elsa Benet del CTT Borges.

 

En la categoria Aleví, victòria per Marc Amill del CTT Borges, que ha derrotat a la final el seu company d’equip, Adrià Macià en tres mànegues; 11-5, 11-7, 11-4. La tercera posició ha estat per Marçal Moreno, que en la lluita pel tercer graó del podi, ha superat a Xènia Roma del CTT Alcarràs també per 3-0. Pau Alba i Arnau Bosch, ambdós del CTT Borges, han finalitzat cinquens, mentres que Pere Caselles (CTT Borges) Joel Taylor (CTT Mollerussa) obtenen la setena posició. Abel Mateu del CTT Borges, vuitè classificat, i David Calvera (CTT Borges) i Neus Ros (CTT Alcarràs) han finalitzat desens classificats.

 

En la categoria infantil, la victòria ha estat per Joel Rubio del CTT Borges, on ha vençut a la final a Èric Torné en un partit que s’ha decidit a l’última partida. La tercera posició, ha estat per Ivan Madueño del CTT Borges. La quarta posició l’ha firmat Aitor Madueño (CTT Borges). La cinquena posició de la competició se l’ha endut Adria Monné, seguit de Marçal Moreno, Marçal Bellet i Edna Solans, tots jugadors del CTT Borges.

 

En la categoria juvenil, victòria per Joel Rubio, on s’ha repetit la final en categoria Infantil. Tot i això, Rubio, s’ha endut la final per 3-0. La tercera posició ha estat per Bernat Capdevila, que en la tercera posició, s’ha desfet de Luca Pau Muller per 3-1.