BERNAT CAPDEVILA DEL CTT BORGES, CAMPIÓ DEL 4T. PIRAMIDAL ZONATT

  • 3 de febrer de 2019

Un total de 26 jugadors, s’han donat cita en aquest quart piramidal de la temporada 2018-2019, amb la presència de jugadors d’una bona part de la demarcació lleidatana.

El jugador del CTT Borges, Bernat Capdevila, s’ha fet amb la victòria d’aquesta prova del circuit lleidatà, després de només cedir en un partit amb Cesc Carrera, també del CTT Borges, que ha estat sotscampió. La tercera posició l’ha ocupat Èric Torné, que també ha empatat amb victòries amb Gerard Quintana. La cinquena posició l’ha ocupat Ivan Madueño, amb dos victòries, igual que Luca Pau Muller i Pau Guell. El grup l’ha tancat Max Amigó.

 

En el segon dels tres grups, la victòria se l’ha endut Aitor Madueño, que ha comptat els seus partits per victòries. Marçal Moreno del CTT Borges, ha estat segon amb sis victòries, i Alex Cerdan, tercer, amb cinc partits guanyats. Pol Ribera, Josep Cayuela i Marçal Bellet, han empatat a 4 victòries a la classificació. Eudalt Camarasa, ha estat setè, amb tres victòries. Roger Benet del CTT Borges, vuitè classificat amb dos victòries i Xènia Roma, ha tancat el grup amb 0 victòries.

 

En el tercer grup de la competició, la victòria ha estat per Adrià Monné del CTT Borges, que ha superat tots els seus partits amb solvència. Abel Mateu, també del CTT Borges, ha finalitzat la prova amb el sotscampionat del grup, obtenint set partits guanyats en tota la competició. Neus Roma del CTT Alcarràs, ha estat tercera, demostrant un bon nivell de joc. Gerard Moreno, ha estat quart,empatat amb Genis Queralt,  amb quatre victòries al seu casiller. Marc Vilalta, Elsa Benet, han estat sisè i setena respectivament amb tres i dos victòries. David Calvera, ha estat sete, i Arnau Bosch ha tancat el grup amb cap partit guanyat.