Andreu Solé, campió del 6è Piramidal d’Edats

  • 22 de maig de 2022

Aquest dissabte 21 de maig ha tingut lloc el 6è i últim Piramidal d’Edats de la temporada i hi ha hagut una participació total de 27 jugadors. A mig matí s’ha donat un petit esmorzar a cadascun dels participants que incloïa un suc de fruita, un plàtan i un tall de coc. Els grups s’han dividit en el grup 1, dos grups intermedis i el grup 3. El dissabte que ve se celebrarà el Provincial d’edats per categories i es donarà una samarreta als participants que hagin jugat en aquest sisè piramidal i participi en el Top Provincial.

Andreu Solé, jugador del CTT Borges, s’ha proclamat campió del Piramidal després de vèncer 3-1 a Joan Serret a la final. Solé, a la semifinal s’ha imposat 3-0 a Lluc Vendrell (CTT Portell), per la part de Serret, ha superat 3-0 a Eudald Garcia, del CTT Mollerussa. El tercer lloc ha estat per Lluc Vendrell després de guanyar 3-2 a Garcia

En els grups intermedis, els primers classificats han estat David Calvera i Adrià Benet, ambdós jugadors del CTT Borges. En el grup 2A, el segon lloc ha estat per Cesc Alentà, que ha guanyat 4 partits i la tercera posició per Alan Carazo (CTT Borges), que només ha cedit contra Calvera i Alentà. En el grup 2B, Gerard Moreno ha quedat en segon lloc amb un total de vuit punts i darrere seu, Unai Alentà, també del CTT Borges.

Finalment, en el grup 3, Omar Drissi (CTT Balaguer) ha fet un ple guanyant tots sis partits i quedant en primera posició, en segon lloc ha quedat Claudiu Nagy, del CTT Mollerussa i, la tercera posició ha estat per Alex Daniel Arva, també jugador del CTT Mollerussa.

Consulteu els resultats del Piramidal aquí.