Andreu González, campió del 4t piramidal de veterans

  • 23 de desembre de 2019

Aquest diumenge s’ha jugat el quart piramidal de veterans. La competició ha estat jugada per 19 jugadors veterans vinguts de tota la província, de sis clubs diferents. Com tots els piramidals de veterans, aquests s’han dividit en tres grups de 5 jugadors i un grup de 4 jugadors. Després segons els resultats i partits guanyats de cadascun anaven a un quadre o un altre (4 quadres: AB, C, D, E).

Per la banda dels partits, el campió ha estat Andreu González, jugador del CTT Alcarràs, que s’ha emportat la victòria a la final del quadre AB contra Carles Badia (jugador del CTT Alcarràs també). Andreu, ha superat a Badia amb un 3-0. Carles, a les semifinals havia guanyat 3-1 contra Francesc Fontanet (CPU Vilanovenc) i per la seva part, Andreu ha vençut a Àlex Carrera.

Jose Antonio Cobos, del CTT Lleida, ha aconseguit el primer lloc del quadre C. A la final s’ha imposat a José Maguillo, del CTT Tremp, amb un indiscutible 3-0. Cobos al partit anterior havia guanyat a Ivan Canal 3-0, encanvi Maguillo, a les semifinals ha guanyat a Ionel Trinca (CTT Mollerussa) 3-1.

La final del quadre D l’ha guanyat Josep Garcia del CTT Alcarràs. Garcia s’ha imposat amb un 3-0 al jugador del Mollerussa, Ramón Civit. El jugador d’Alcarràs, havia guanyat una semifinal molt ajustada contra Josep Perelló (CTT Borges) que ha acabat amb un 3-2. Per la seva banda, Civit s’ha plantat a la final havent guanyat a Jaume Barrufet per un 3-0.

Finalment, el guanyador del quadre E ha estat Ramón Batlle (CTT Lleida) que ha guanyat la final d’aquest quadre 3-1 contra Joan Serret, jugador del CTT Borges. Serret ja havia guanyat a Andrés Rollan a les semifinals amb un 3-1.

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.